Op 19 maart 2020 werd ik gebeld door EY. Op 20 maart 2020 minder dan 24 uur later ging Red je Boeketje live en in slechts 1 maand verkochten we ruim 53.000 boeketten bloemen en haalden we een omzet van ruim €800.000. Hiermee kunnen we honderden kwekers helpen.

Uiteraard was deze site niet gemaakt voor winst in het laatje van Red je Pakketje. Wel hebben we sindsdien van tientallen mensen de vraag gekregen hoe je binnen 24 uur zo’n succesvol nieuw kanaal kunt opzetten.

Samen met JoritJanusz en Renno heb ik daarom een e-book geschreven zodat jij ook binnen 24 uur een webshop kunt lanceren. Speciaal voor iedereen die in deze tijd op zoek is naar nieuwe kansen en afzetkanalen. Zo lees je in ons eerste e-book over de 4 stappen waarmee je een nieuw online verkoopkanaal bouwt. Uiteraard is het e-book helemaal gratis!

In de eerste 4 dagen dat we het boek aanboden bereikten we ruim 100.000 mensen en al binnen 2 weken was het boek meer dan 1.000 keer gedownload!

Wil jij dit e-book ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang de download-link voor het e-book met het volledige stappenplan gratis toegestuurd.

Wij weten dat iedereen de stappen kan volgen, ook zonder digitale kennis. Iedereen kan ook in tijden van crisis nieuwe kansen pakken. Wij zien dat online harder ontwikkelt dan ooit te voren. Er is dus nog altijd veel ruimte over op de digitale schappen. Pak je kans, wij helpen je. Samen zijn we deze crisis de baas 💪