Mijn naam is Sam Rohn, mede-oprichter van onder meer Red je Pakketje. De afgelopen jaren zijn voor mij een enorme rollercoaster geweest. In de afgelopen 10 jaar heb ik 3 succesvolle bedrijven opgebouwd van verschillend formaat. Uiteraard heb ik ook een boel missers gemaakt.

Laat ik beginnen met een kleine disclosure, ik ben dyslectisch. Ondanks dat ik vaak mijn werk laat controleren zul je dus ongetwijfeld spellingsfouten tegenkomen. Deze fouten hebben me nog nooit tegengehouden om mijn doelen te bereiken en ik zal me daar dan ook tijdens het schrijven van mijn blogs niet druk om maken. Mocht je er een spotten mag je het me wel altijd laten weten. Dan kan ik die er meteen uithalen.

Afgelopen jaren ben ik gevraagd om Mentor te worden bij NLGroeit en heb ik verschillende bedrijven en start-ups geadviseerd. Ik merk dat er ondanks de vele boeken en artikelen die al geschreven zijn over deze onderwerpen er nog altijd vraag is naar meer kennis en informatie over het starten en uitbouwen van bedrijven. Via deze blog wil ik mensen helpen met kennis en simpele tools om valkuilen te mijden en obstakels te overwinnen.

Op dit moment heb ik naast het runnen van Red je Pakketje (opgericht in 2016) met bijna 300 medewerkers, waarvan nul ZZP’ers, en het mentoren van enkele start-ups via NLgroeit weinig tijd over voor andere zaken. In privé ben ik trotse vader van een geweldige, 3 jaar oude zoon en partner van een prachtige vriendin. Ook investeer ik hobbymatig in start-ups als angel investor. Een belangrijke eis is dat deze geleid worden door gepassioneerde ondernemers die met uitdagingen zitten waardoor het risico wellicht wat hoger is maar er wel een verschil mee gemaakt kan worden.

De onderwerpen in mijn blogs verschillen enorm. Afhankelijk waarmee ik me die week bezighoudt kunnen de onderwerpen gaan van start-up ideeën, must-read boeken, artikelen die ik tegenkwam tot aan tips en tricks over financiering. Ik heb in mijn jonge leven op verschillende manieren geld verdiend en deel daar graag mijn verhaal over. Neem er je voordeel mee! Ik ben ook heel benieuwd naar jouw verhaal dus laat me vooral weten wanneer je succes boekt.

Heb je vragen, opmerkingen of iets moois te delen stuur me dan een email. Je kan me bereiken via het contactformulier maar ook via: [email protected]m